суббота, 11 января 2014 г.

7 способів підбадьоритися з ранку


Часом для того, щоб просто встати з ліжка і приступити до довгого списку намічених на день справ потрібні титанічні зусилля. Ранок , мабуть , найголовніша частина всього дня. Оскільки саме ранковий настрій задає темп і забарвлення всім наступним подіям , зустрічам і справах .
1 . Музика. Музика має сильний вплив на людину. Не тільки на його настрій , але і на розум , тіло і навіть самопочуття. Найкраще включити ритмічну і енергійну музику.
2 . Контрастний душ. Засіб для здоров'я і бадьорості.
3 . Зарядка. Якщо стандартний набір вправ виконувати нудно , то танцюйте! Але в ранковому розпорядку справ фізичне навантаження має бути присутнім обов'язково . Інакше тіло просто -напросто відмовиться прокидатися , навіть не дивлячись на таку тортури , як холодний душ.
4 . Підбадьорливі напої. До таких напоїв відносяться зелений і чорний чай з коренем імбиру, свіжі соки і ягідні морси .
5 . Легка розумова робота. За допомогою всіх вищеописаних прийомів тіло вже остаточно прокинулося і прямо таки випромінює енергією і силою , але от мозок все ще завзято відмовляється включатися ...Що ж робити в такому випадку? А робити можна ось що :
- Подумки вирішувати математичні задачки і рівняння. Під час прийому душу або навіть починаючи з моменту стягання себе з ліжка.
- Подумки або вголос промовляти список майбутніх справ , які-небудь ідеї по роботі.
Спочатку , ваш мозок , звичайно, буде протестувати і відмовлятися вирішувати запропоновані завдання. Але більш менш стійка звичка , як відомо , формується на протязі двох тижнів .
6 . Свіже повітря. Свіже повітря допомагає не тільки стати здоровішим , але ще і підбадьоритися . Відкрийте кватирки , вікна або балкон. Робіть зарядку на свіжому повітрі,  пийте сік на свіжому повітрі і наповнюйтеся енергією природи.
7 . Яскраві кольори і підбадьорливі аромати. Для цього можна заварювати чай в яскравій чашці або снідати з різнокольорових тарілок , можна приймати душ з освіжаючим гелем , душитися цитрусовими ароматами або вдихати свіжі аромати.

Пробуджується із задоволенням , адже кожен новий день несе в собі мільйони приводів для щастя і посмішок.

1 комментарий: