понедельник, 13 января 2014 г.

Календар 6-А

6-А розпочинає календар-щоденник свого життя у ІІ семестрі.

День І.

"День-Зустріч"
    Сьогодні весь клас у зборі. Радісно, що всі здорові та готові вирушати в нові подорожі шкільного життя. Очі горять не то від здивування, не то від хитринки, яка застрибнула у зіницю і мов іскринка ось-ось запалає якоюсь витівкою.
   Пройшли зимові канікули. З нетерпінням очікували ми на зустріч з друзями, однокласниками, вчителями. І ось він прилетів. "День-зустріч". Що він приніс? Посмішки, задоволення від зустрічі, від нових завдань, які треба подолати, щоб досягти вершини успіху. 
  Всі виглядали відпочившими, веселими. Не вщухали балачки про отримані на вечерю гостинці, про чарівну новорічну ніч, про поїздки та щасливі вихідні. Навіть не зіпсувала звістка про початок ІІ семестру, бо будемо його долати у дружньому колі, з однодумцями, з плечем опори, яке поряд.
   "День-Зустріч" так само швидко закінчився, як і швидко розпочався. Та враження від цього дня додали сил для організованого початку, здолання труднощів та вселили віру в себе.

Сьогодні кожен отримав завдання: придумати свою тему для одного з днів Календаря 6-А. Сподіваюсь на фантастичні дні, а якщо у нас не вистачить фантазії, звернемося до Вас, наші читачі!

Рушаймо! 
    

1 комментарий:

  1. Бажаю всім наполегливості у виконанні завдань ІІ семестру!

    ОтветитьУдалить