понедельник, 13 января 2014 г.

"Рівний-рівному"

Дорогі мої шестикласники. ми вдало почали навчання в ІІ семестрі та нас чекають не тільки начальні предмети, а предмети життя. Заплануйте. Кожної п'ятниці ми зустрічатимемося з порадником і другом класу Наталією Миколаївною. Вона приготувала нам нові тренінгові заняття. а щоб Ви пригадали про що буде йти мова, то запрошую прочитати основні завдання тренінгу "Рівний-рівному."

В Україні спостерігається тенденція до збільшення проявів негативної поведінки серед дітей та підлітків. За ряду несприятливих соціокультурних умов дитяче та підліткове середовище спрямоване на прилучення до нікотину, алкоголю, різноманітних наркотиків, на ранні статеві звязки. Тренінг-курс " Рівний -рівному", який викладається в нашому класі ( кер. Художник Н.М.) - це сприяння розумінню дітьми та молоддю через просвітницьку роботу переваг здорового способу життя, формування принципів здорового способу життя, стимулювання до самостійного і усвідомленого вибору життєвої позиції, здобуття знань, умінь і навичок здорового способу життя та відмова від негативної поведінки, запобіганню тютюнопалінню, алкоголізму, наркоманії та інших негативних явищ.

Сподіваємось на цікаві тренінги, корисні питання-відповіді, презентації і Вашу теплу посмішку. Ми Вас чекаємо. Наталіє Миколаївно!

2 комментария: